De beste Citroën lease deals op een rijtje!

Citroën logo

Citroën private en zakelijke lease

Wil je een Citroën rijden met private en zakelijke lease? Het is een merk dat al generaties lang meegaat en daardoor een vaste schare fans heeft opgebouwd. En heb je niet eerder gereden in een Citroën? Dankzij onze leasemogelijkheden bij Leasebak betaal je daarvoor altijd een vast laag bedrag per maand. Je hoeft zelf alleen nog maar te tanken, omdat jij je niet druk hoeft te maken om de autoverzekering, wegenbelasting en bijvoorbeeld het onderhoud dat er nodig is.

Wil je een private lease Citroën rijden? Je kunt bijvoorbeeld denken aan de C1. Het is een lekker compact en zuinig model, waarin je bijvoorbeeld door de stad op een heel comfortabele manier zal rijden. De auto zit slim in elkaar en is beschikbaar met geavanceerde extra’s en luxe opties, waardoor je die helemaal naar wens kunt samenstellen. We laten je graag zien wat er mogelijk is, zodat je een Citroën kunt leasen die precies bij je past.

Ontdek de Citroën-modellen

Ben je benieuwd naar de Citroën-modellen en de auto’s die we je bij Leasebak kunnen leveren? Dat doen we altijd zo snel mogelijk en natuurlijk met de grootst mogelijke zorg, waardoor je er vlot en fijn in kunt wegrijden. Zoek je bijvoorbeeld binnen een paar weken naar een nieuwe Citroën met private lease of zakelijke lease? Wij maken het voor je in orde, waarmee jij zeker weet dat er een nieuwe auto voor je klaarstaat waar je niet te veel voor betaalt.

Dat geldt natuurlijk voor de Citroën C1, net als voor de andere modellen die we je met lease kunnen aanbieden. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt, voor een auto waar je heerlijk in kunt rijden:

Citroën C1


De C1 van Citroën rijden met private lease of zakelijke lease? Door een Citroën zoals deze te leasen weet je zeker dat je daarvoor niet te veel betaalt. Je betaalt een vast laag bedrag per maand, voor een auto die compact genoeg is om overal precies tussendoor te passen. En waarmee je natuurlijk makkelijk kunt inparkeren, zodat nooit meer lang moet zoeken naar een plek die in ieder geval groot genoeg is.

We laten je met de C1 en de andere modellen graag zien welke Citroën je kunt leasen. Als ideale keuze voor in de stad, net als wanneer je zoekt naar een auto waarmee je ook de langere afstanden heel comfortabel kunt rijden. Dus waar je ook naar op zoek bent, wij zorgen er met de leasemogelijkheden voor dat je binnenkort een nieuwe auto voor de deur hebt staan.

Zakelijke en private lease

Ga je voor zakelijke of voor private lease met de Citroën die je zoekt? Jij bepaalt, omdat we je bij Leasebak allebei de mogelijkheden kunnen bieden. Dat betekent dat je meteen in de auto weg kunt rijden, waarmee je privé heel het gezin mee kunt nemen of waarmee je zakelijk goed voor de dag kunt komen.

Dus zoek je naar een auto waarmee je naar klanten en andere relaties kunt rijden? Of gaat het je juist om een auto waarin je samen met je partner een avondje uit kunt of waarin jullie allemaal een dagje uit kunnen? Het is allemaal mogelijk in de Citroën die je kiest, dankzij de diverse modellen die er beschikbaar zijn. Zo maak je altijd een goede keuze, waarbij wij ervoor zorgen dat je privé of zakelijk een vast laag bedrag per maand betaalt.

Private lease Citroën


Zoek je naar een private lease Citroën? Wij zorgen ervoor dat je een vast laag bedrag per maand betaalt, voor de auto waar je privé mee wilt rijden. Het onderhoud is alvast inbegrepen, net als de wegenbelasting en de autoverzekering die je er natuurlijk bij nodig hebt. Dat betekent dat je daar niet naar hoeft om te kijken, omdat je zelf alleen nog maar hoeft te tanken. Zo bepaal je met de Citroën die je kunt leasen gewoon zelf wat de kosten zijn, waarmee je zeker weet dat die niet te hoog zullen oplopen.

Citroën voor zakelijke lease


Wil je de Citroën leasen voor zakelijk gebruik? Met de auto kom je representatief voor de dag, omdat je rijdt in een mooi nieuw model. Aan de andere kant ga je daarmee in ieder geval niet over de top, omdat de auto er natuurlijk netjes uitziet en niet te groot is. Het is op die manier een heel fijne keuze, waar je in allerlei situaties een goede indruk mee maakt. Zo weet je zeker dat de Citroën met zakelijke lease een goede keuze zal zijn.

Citroën lease

Wil je zakelijk of privé een Citroën leasen? Wij maken het je graag makkelijk met de verschillende aanbiedingen en uitvoeringen die er beschikbaar zijn. Je betaalt een vast laag bedrag per maand, onafhankelijk van het type dat je kiest. Dus ga je voor wat meer luxe of wil je het juist zo voordelig mogelijk houden? Waar je ook voor kiest, wij zorgen er bij Leasebak voor dat je op een voordelige manier kunt rijden in een mooie nieuwe Citroën.

Citroën private en zakelijke lease

Ga je voor een Citroën met private of met zakelijke lease? Wij zorgen ervoor dat je daarmee een goede keuze maakt. Door je online te laten zien wat de mogelijkheden zijn of door je daar persoonlijk over te adviseren. Dus vertel ons je specifieke wensen, dan zorgen wij ervoor dat de auto snel bij je voor de deur kan staan. Dat kan al binnen een paar weken, waardoor dit het moment is om je alvast te gaan verheugen op de nieuwe Citroën die je dankzij lease binnenkort kunt rijden.

Hoe kunnen we je helpen?