Elektrische auto leasen

Sinds een tijdje neemt het aanbod aan elektrische leaseauto’s flink toe. Om een goed overzicht te geven van alle elektrische leaseauto’s die inmiddels verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt hebben wij dit handige overzicht gemaakt.

 



Elektrische auto leasen?

Op onze website vind je naast Plug-in Hybrids en Mild Hybrids ook volledig elektrische auto’s. Deze elektrische auto’s zijn zowel verkrijgbaar als private lease auto als zakelijke lease auto. Op Leasebak.nl vind je onder andere de Nissan Leaf, de Peugeot E-208 en E-2008, de Renault Zoe, de Opel Mokka-e, de Tesla Model 3 de Volkswagen ID.3 en ID. Kortom, de toename van het aantal elektrische auto’s zien we niet alleen terug op de snelwegen, maar ook zeker op onze website. Binnenkort verwacht op Leasebak.nl: de Skoda Enyaq en de BMW iX

Een elektrische auto private leasen?

Sinds 2020 is het voor de particulier mogelijk om subsidie aan te vragen voor het kopen of leasen van een elektrische auto. De hoogte van de subsidie hangt af van het feit of het om een nieuwe auto of om een occasion gaat. Voor een nieuwe auto kan je €4.000 subsidie aanvragen en voor een occasion is dat €2.000. Hoe gaat dat bij een private lease auto in zijn werk? De eerste stap is het kiezen van een volledig elektrische auto. Vervolgens kun je middels een private leasecontract jouw subsidie aanvragen bij het RVO (rvo.nl). Na de toekenning van de subsidie zal deze vervolgens in 48 termijnen (maanden) aan jou worden overgemaakt. Op deze manier wordt elektrisch rijden natuurlijk nog aantrekkelijker.

Is de nieuwe Mokka-e dan misschien iets voor jou? De Mokka-e Edition private lease je al vanaf €439,- p/m o.b.v. 60 maanden en 10.000 km per jaar. Deze Edition uitvoering is rijk uitgerust met o.a. Climate control, adaptive cruise control, 16″ lichtmetalen velgen, keyless start en een licht- en regensensor.

Bekijk hier ons complete aanbod aan elektrische lease auto’s of ga naar onze homepagina en vind in slechts 3 stappen jouw gewenste lease auto.

Hoe kunnen we je helpen?