De beste Fiat lease deals op een rijtje!

Fiat logo

Fiat private en zakelijke lease

Een Fiat rijden met private lease of zakelijke lease? Met zowel de Fiat 500 lease als de andere modellen maak je een uitstekende keuze. Het is niet nodig om de auto in één keer af te rekenen, omdat je daarvoor pas hoeft te betalen op het moment dat je er daadwerkelijk in gaat rijden. Vervolgens weet je altijd precies waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Fiat staat met zowel de 500 als de andere modellen bekend om het iconische design. Dus wil je graag rijden in een auto waarin je gezien mag worden, zowel zakelijk als privé? De 500 en de andere modellen zijn dan een goede keuze. Door een Fiat te leasen heb je een mooi nieuw model voor de deur staan, waar je trots op kunt zijn. Dus ga je binnenkort op pad en vragen de anderen zich af wie er gaat rijden? Jij kunt ze uitnodigen in jouw mooie nieuwe auto, waarvoor je een vast laag bedrag per maand betaalt.

Dankzij private lease of zakelijke lease voor een Fiat is het maandbedrag laag, duidelijk en inclusief de belangrijkste kosten. Je hoeft zelf geen autoverzekering meer af te sluiten en ook de wegenbelasting is alvast inclusief. Bovendien is het onderhoud inbegrepen en hoef je eventuele reparaties niet zelf te betalen. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent en maak je met de Fiat op basis van private lease of zakelijke lease een goede keuze.

Ontdek de Fiat-modellen

Ben je benieuwd naar de Fiat-modellen die je kunt leasen? Je kunt privé of zakelijk rijden in auto’s die er geweldig uitzien, die fijn rijden en die precies passen bij waar je naar zoekt. Dus wil je graag rijden in een kleine en compacte auto? Of juist in een groter model waarin je meer de ruimte hebt? Bij Leasebak laten we je graag zien welke mogelijkheden je hebt. Zo vind je de auto die bij je past, waar je vervolgens een vast laag bedrag per maand voor betaalt.

Alle auto’s van Fiat zijn splinternieuw en op die manier een keuze om trots op te zijn. Wij zorgen ervoor dat je de auto snel bij je voor de deur hebt staan, waarna de verleiding groot zal zijn om er iedere dag even in te gaan rijden. Dat kun je bijvoorbeeld doen in de:

Fiat 500


Ga je voor de Fiat 500 met lease? Het is een auto met een iconisch design, die een geweldige revival heeft beleefd. De auto was altijd al populair, en dat is op dit moment niet anders. Het nieuwe design van de auto lijkt natuurlijk op het oude, inclusief alle moderne toepassingen en extra’s waar we graag gebruik van maken. Zo kun je rekenen op een bijzonder complete auto, die tegelijkertijd toch lekker compact in elkaar zit. Het is een fijne auto om zakelijk of privé te rijden, waarbij je gebruik kunt maken van lease.

En ben je op zoek naar een ander model Fiat om private of zakelijk te leasen? We helpen je er bij Leasebak graag mee. Zo zorgen we ervoor dat je de auto vindt waar je naar op zoek bent. Uiteraard kun je er snel in wegrijden, waarna je altijd een auto voor de deur hebt staan die je brengt waar je naartoe wilt gaan.

Zakelijke en private lease

Wil je gebruik maken van zakelijke of private lease voor een Fiat en ben je benieuwd hoe dat werkt? We voorkomen dat je in één keer een groot bedrag moet afrekenen. In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand, waarmee je precies weet waar je aan toe bent. Zo maak je een goede keuze, binnen het zakelijke budget of op basis van de kosten die je privé goed kunt blijven betalen. Het voorkomt verrassingen, omdat je de kosten zelf in de hand kunt houden met de hoeveelheid die je tankt.

Je kunt privé of zakelijk gebruik maken van lease voor de Fiat. Dus ben je ZZP’er, werk je in loondienst of ben je privé op zoek naar een nieuwe auto die niet te veel zal kosten? Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij:

Private lease Fiat


Wil je de Fiat private leasen? Je kunt de auto privé rijden, waardoor je daarmee de volledige vrijheid hebt. Je kunt rijden naar waar je wilt, op basis van het leasecontract dat je afsluit. Zo weet je precies wat de kosten per maand zullen zijn, naast het tanken dat je gewoon zelf kunt doen. Het is de makkelijkste manier om er snel in weg te rijden, waar we je natuurlijk graag bij helpen.

Fiat voor zakelijke lease


Ben je zakelijk of als ZZP’er op zoek naar een leaseauto en is je oog gevallen op een Fiat? Wij zorgen ervoor dat je voordelig gebruik kunt maken van zakelijke lease. Alle kosten zijn inbegrepen, zoals die voor de wegenbelasting, de autoverzekering, het onderhoud en eventuele reparaties. Je hoeft zelf alleen maar te tanken, zodat je netjes binnen het beschikbare budget blijft.

Fiat lease

Wil je een Fiat rijden met lease? Bij Leasebak laten we je graag zien welke mogelijkheden je hebt. Zo kun je de auto rijden op een voordelige manier, waarbij je ook qua kosten steeds precies weet waar je aan toe bent. Natuurlijk rijd je een nieuwe auto, die je daarmee helemaal naar wens kunt samenstellen.

Fiat private en zakelijke lease

Gebruik maken van private of zakelijke lease voor een Fiat? Wij begrijpen waar jij naar op zoek bent, dus maken het je graag makkelijk om de auto uit te zoeken. Bepaal zelf de kleur, de uitvoering en de extra’s, voor een auto die helemaal bij je past. Wij zorgen ervoor dat de nieuwe Fiat zo snel mogelijk bij je voor de deur staat, zodat je daar de eerste kilometers in kunt gaan maken.

Hoe kunnen we je helpen?