De beste Ford lease deals op een rijtje!

Ford logo

Lease Ford: zakelijk en private

Ford met private lease rijden? Het is een van de populairste merken en dat is niet zonder reden. De auto’s zijn goed betaalbaar, staan bekend om hun fijne rijgedrag en bieden ook sportieve of juist luxe mogelijkheden. Met ultiem comfort aan boord en bijvoorbeeld slimme assistentiesystemen. Om het je net een beetje makkelijker te maken en in een auto die klaar is voor de toekomst.

Wil jij een Ford samenstellen of ben je op zoek naar de aanbiedingen? Wij zorgen ervoor dat je een geweldige nieuwe auto kunt rijden, waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. Zonder zorgen en zonder bijkomende kosten, omdat je zelf alleen nog maar hoeft te tanken.

Uiteraard kun je de auto zowel zakelijk als privé rijden. Dankzij zakelijke lease en private lease voor een Ford, altijd op basis van een vast en scherp bedrag per maand. Voor het model dat jij op het oog hebt, waarbij je de keuze hebt uit handige extra’s en comfortabele opties. Bijvoorbeeld als je wilt navigeren met Apple CarPlay of als je zoekt naar een auto op mooie 17 inch lichtmetalen velgen. En gaat het je om de assistentiesystemen of zelfs een Head Up Display? Ook die zijn beschikbaar, voor een auto waarin het je werkelijk aan niets zal ontbreken.

Ontdek online welke Ford modellen je kunt leasen en hoe je met private lease of zakelijke lease zelf in controle blijft over de kosten per maand. Voor een auto die aan al je wensen voldoet, waarin je de volledige vrijheid ervaart.

Ontdek de Ford modellen

Benieuwd naar de Ford modellen die er beschikbaar zijn? Je hebt de keuze uit een breed gamma, met auto’s die ideaal zijn voor in de stad of je juist meer comfort bieden als je een langere rit maakt. Beschikbaar met leasing, waardoor je daar altijd een vast bedrag per maand voor betaalt. Wij zetten de populaire modellen voor je op een rij:

Ford Fiesta


Een van de populairste auto’s van het merk, die al generaties lang meegaat. Dankzij z’n compacte afmetingen om er in een drukke stad moeiteloos mee te rijden. En om overal te kunnen inparkeren, om je daar nooit zorgen over te hoeven maken. Andersom is de auto goed geschikt om mee te komen in de rest van het verkeer. En sterker nog, zelfs een lange vakantierit is geen probleem in dit model dat van een aantal comfortabele gemakken is voorzien.

Ford Focus


De Focus ken je waarschijnlijk al wel, omdat ook dit model niet is weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Toch slaagt Ford er iedere keer weer in om de status quo uit te dagen en een model te presenteren dat net een stap verder gaat. Met meer geavanceerde techniek en bijvoorbeeld meer connectiviteit. In een geslaagd design en met meer ruimte, waardoor je in de private lease Ford Focus echt alles mee kunt nemen wat je zou willen.

Ford Kuga


De Ford Kuga rijden met private lease? Een van de aanbiedingen die je haast niet kunt laten gaan. Voor een auto die dankzij de hybride techniek het beste combineert van twee werelden. Met een elektrische aandrijving voor voldoende koppel, waarna je op de verbrandingsmotor verder kunt komen dan je ooit had durven dromen.

Ford Puma


Een auto van Ford die zowel comfortabel, zuinig als ruim is. Bijzonder compleet dus en beschikbaar in bijvoorbeeld de luxe Titanium-uitvoering. Inclusief massagestoelen en een hybride benzinemotor, net als met de veelzijdige MegaBox. Om het je werkelijk aan niets te laten ontbreken in een mooie nieuwe auto.

Zakelijke en private lease

Kies je voor zakelijke lease of private lease? Een Ford is dan een geweldige keuze. Dankzij de modellen die ontzettend veel te bieden hebben, terwijl je daar met de beschikbare aanbiedingen toch een scherpe prijs voor betaalt. Op basis van een vast bedrag per maand, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan en je vooraf altijd goed weet waar je aan toe bent. Daarnaast hoef je zelf alleen nog maar te tanken, waardoor jij de controle hebt over de kosten die je betaalt.

Je hoeft je met lease voor een Ford niet druk te maken over bijvoorbeeld de wegenbelasting, de autoverzekering en het onderhoud of eventuele reparaties. Al die kosten zitten altijd in het maandbedrag, om de auto op een comfortabele en ontspannen manier te kunnen rijden.

Je kunt bovendien zelf jouw Ford samenstellen, aan de hand van het model, de uitvoering en de opties die je belangrijk vindt. Maak dus een keuze uit bijvoorbeeld de Fiesta, de Focus, de Kuga en de Puma. Binnen die modellen kies je de uitvoering die je zoekt. Bijvoorbeeld met de ST Line als je gaat voor wat meer sportiviteit. En met de Titanium-modellen als je zoekt naar een beetje luxe. En ga je voor een Vignale? Dan zal het je in de modellen werkelijk nergens aan ontbreken.

Uiteraard kun je de Ford verder samenstellen door daar eventuele opties en extra’s aan toe te voegen. Om uit te komen bij de auto die precies voldoet aan waar jij naar op zoek bent. Zodat je daar jaren in kunt rijden en de auto trots aan alle mensen om je heen te laten zien.

Ford lease

Enthousiast over de modellen en benieuwd hoe Ford leasing bij Leasebak werkt? Wij zorgen ervoor dat we het je zo makkelijk mogelijk maken. Met modellen die in de meeste gevallen al binnen een paar weken leverbaar zijn, waardoor het niet nodig is om daar eerst lang op te wachten. In plaats daarvan geef je online aan waar jij blij van wordt. Wij gaan ermee aan de slag en zorgen ervoor dat je daar binnenkort al in kunt wegrijden. Uiteraard in de uitvoering die jij zoekt en met de kleur die je mooi vindt.

Bovendien wordt de private lease Ford die je graag wilt rijden gewoon gratis thuisbezorgd. Je hoeft er zelf de deur niet uit, omdat de auto voor de deur wordt afgeleverd en je alleen de sleutel nog maar in ontvangst hoeft te nemen. Het is de makkelijkste manier om een nieuwe auto te rijden, als je zoekt naar een nieuwe Ford waarin je het geweldige gevoel van vrijheid wilt gaan ervaren.

Hoe kunnen we je helpen?