Goedkoop leasen

 

Meest gekozen goedkope leaseauto’s

Goedkoop leasen, dat willen we allemaal wel. Waar moeten we opletten wanneer we op zoek zijn naar een goedkope lease auto als particulier? En wat is er naast prijs nog meer van belang om in de gaten te houden bij het kiezen van een goedkope lease auto?

Goedkoop leasen

Ga je voor de goedkoopste prijs, of voor kwaliteit? Het is een afweging die je bij jezelf zal moeten maken. Voor de goedkoopste prijs krijg je natuurlijk niet de auto met de meeste opties. Daarom raden wij je aan om te kijken naar een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Op die manier kan je bewust een auto goedkoop leasen. En wil je toch een luxere auto, dan zorgt het rekening houden met de prijs-kwaliteitsverhouding ervoor dat je niet te veel betaald. Daarnaast zijn er nog twee manieren waarop je gemakkelijk kunt besparen op je lease auto: leasen uit voorraad of occasion lease.

Leasen uit voorraad

Veel leasemaatschappijen hebben lease auto’s op voorraad. Dit gaat meestal om populaire modellen waar veel vraag naar is. Online zijn deze modellen te bestellen tegen een actietarief. In dit actietarief zijn alle services die u normaal zou krijgen ook inbegrepen.

Occasion lease

Dit is een voordelige manier van een relatief nieuwe auto leasen. Kies je voor occasion lease dan lease je een auto die al éénmaal eerder geleast is en daarna weer is ingeruild. Ook deze auto’s zijn snel beschikbaar. En u krijgt dezelfde services als die u bij het gewone leasen ook zou krijgen.
goedkoop leasen

Goedkoopste lease auto

De goedkoopste lease auto’s die wij op dit moment aanbieden op Leasebak.nl zijn: Toyota Aygo, Peugeot 108 en de Fiat 500. Dit zijn allemaal auto’s met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het zijn kleine en compacte auto’s. Dit heeft als voordeel dat je een laag vast maandbedrag, lage wegenbelasting en minder brandstofkosten betaalt.

Hoe kunnen we je helpen?