Hatchback lease

Meest gekozen hatchback private lease leaseauto’s


Een hatchback leasen?

Citroën en Renault waren de eerste twee fabrikanten die met een hatchback auto op de markt komen. Maar wat verstaan we eigenlijk onder een hatchback? Een hatchback is een auto waarbij je via de kofferbak het voorste deel van de auto kunt bereiken en waarbij de achterklep wordt gezien als een extra deur. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een sedan. De hatchback blijft top op de dag van vandaag het meest verkocht autotype ter wereld. Het zijn compacte auto’s, waarbij de grote van de modellen nog behoorlijk uiteenlopen. Dit zorgt ervoor dat het type auto als stadsauto en als ruime gezinsauto kan dienen. Zowel in de zakelijke lease als in de private lease, hebben wij meer dan 50 verschillende hatchbacks in ons aanbod opgenomen.

Een hatchback private leasen?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor het private leasen van een hatchback, bekijk dan hier ons complete hatchback aanbod. Op onze website vind je onder andere de Peugeot 208, de Opel Corsa, de Skoda Fabia, de Ford Fiesta, de Ford Focus, de Opel Astra, de Seat Ibiza, de Seat Leon, de BMW 1-serie, de Volkswagen Polo en de Volkswagen Golf.
Zo lease je nu al een Opel Corsa 75pk Edition vanaf €249,- p/m o.b.v. 60 maanden en 10.000 km per jaar. De Corsa Edition is voorzien van airconditioning, 16″ lichtmetalen velgen, cruise control en een multimedias systeem inclusies Apple CarPlay. Voor slechts €10,- p/m voeg je eenvoudig een volwaardig navigatiesysteem toe aan deze auto. Ben je op zoek naar iets meer ruimte, dan zijn de Opel Astra en de Seat Leon misschien mooie alternatieven voor jou. Deze hatchback lease je al vanaf €339,- p/m o.b.v. 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Een hatchback zakelijk leasen?

De Ford Focus hatchback Trend Business Edition lease je al vanaf €369,- excl. btw. p/m o.b.v. 60 maanden en 10.000 km per jaar. De Focus Trend Business Edition is standaard voorzien van airconditioning, cruise control, lichtmetalen velgen, Apple CarPlay en Android Auto.

Benieuwd naar ons totale lease aanbod? Vind jouw hatchback, stationwagen, kleine lease auto of elektrische lease auto via ons filter op de homepagina.

Hoe kunnen we je helpen?