De beste Jeep lease deals op een rijtje!

jeep logo

Jeep private en zakelijke lease

Een nieuwe Jeep rijden met private lease of zakelijke lease? Het is een van de stoerste en meest indrukwekkende auto’s, waarmee je privé en zakelijk geweldig voor de dag kunt komen. Dus zoek je naar een private lease Jeep of wil je gebruik maken van andere deals? Je betaalt een vaste lage prijs per maand, waarmee je voorkomt dat je voor vervelende verrassingen komt te staan.

Wil je dus precies weten waar je aan toe bent, ook als het gaat om het onderhoud van de nieuwe Jeep die je graat rijden? Die kosten zijn gewoon in begrepen bij de maandbedragen, om je daarover niet druk te hoeven maken. Bovendien hoef je ook de wegenbelasting en de autoverzekering niet zelf te betalen, omdat het allemaal inclusief is als je kiest voor lease. Je hoeft zelf alleen maar te tanken, zodat je zelf de controle hebt over waar je aan toe bent als je kiest voor een nieuwe Jeep.

We zijn bij Leasebak jouw specialist in zakelijke en private lease. Op die manier zorgen we ervoor dat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en welke modellen en uitvoeringen je kunt rijden. Dus zoek je naar een Compass of een Renegade? Het zijn de populaire modellen, waarmee je zowel in de stad als buiten de gebaande paden op een geweldige manier uit de voeten kunt.

Ontdek de Jeep-modellen

De Jeep modellen die je kunt leasen zijn goed geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Dus zoek je een auto waarmee je het woon-werkverkeer kunt doen of waarmee je als ZZP’er klanten kunt bezoeken? Met deze modellen weet je zeker dat er voldoende ruimte achterin is. Je komt er op een representatieve manier mee voor de dag, zonder dat je aan de andere kant te veel indruk maakt.

En zoek je privé naar een auto waarmee je lekker op vakantie kunt of waar je iedere dag ontspannen in kunt rijden? De Jeep modellen die je kunt leasen zijn dan een uitstekende keuze. De auto’s zitten technisch goed in elkaar, bieden ontzettend veel comfort en zorgen ervoor dat je overal ontspannen aan zal komen. Wij vertellen je graag meer over de volgende modellen:

Jeep Compass


Zoek je naar een complete Jeep waarin je meer dan voldoende ruimte hebt om alles en iedereen mee te kunnen nemen? De Jeep Compass is dan een goed idee. Dankzij private lease en zakelijke lease betaal je daarvoor een vaste prijs per maand. Je weet goed waar je aan toe bent, met een auto die we bovendien snel kunnen leveren en waar je dus al binnen een paar weken in weg kunt rijden.

Jeep Renegade


Zoek je wél het avontuur van Jeep, maar het liefst in een meer compact model dat ondertussen toch goed geschikt is om offroad te gaan? Dan is de Jeep Renegade waarschijnlijk de beste keuze. Ook deze auto is beschikbaar in een aantal verschillende uitvoeringen, waarmee je ervoor zorgt dat je de Jeep helemaal naar wens kunt samenstellen. Bovendien kunnen we je daar bij Leasebak natuurlijk goed bij helpen.

Zakelijke en private lease

Zoek je naar zakelijke of private lease voor een nieuwe Jeep? We vertellen je er graag meer over, ook als je benieuwd bent naar de verschillen tussen de beiden. Zo maak je er een goede keuze uit, voor een auto die je graag wilt rijden. En gaat het je om de Jeep lease deals waarmee je een voordelige auto kunt rijden? Wij houden de prijzen per maand laag, zowel voor de beide modellen als voor de diverse uitvoeringen die er beschikbaar zijn.

Private lease Jeep


Wil je privé rijden in een mooie nieuwe Jeep? Dankzij private lease is het niet nodig om er in één keer een grote uitgave voor te doen. In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand, om daarnaast alleen nog maar te hoeven tanken. De kosten voor de wegenbelasting, het eventuele onderhoud en de autoverzekering zijn alvast inbegrepen, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Jeep voor zakelijke lease


Al die kosten zijn ook inbegrepen als je kiest voor zakelijke lease. Dus heb je budget gekregen van jouw werkgever of ben je als ZZP’er op zoek naar een nieuwe Jeep? In de beide gevallen kun je daar zakelijk op een heerlijke manier mee rijden. Je hebt volledige controle over de kosten, zodat je daarmee gelukkig niet voor verrassingen komt te staan.

Jeep lease

Een Jeep met lease rijden? Wij zorgen ervoor dat je goed weet wat er mogelijk is, wat de kosten zijn en welke uitvoering er het best bij je past. En heb je daar vragen over? Dan denken we met je mee, om je er goed over te kunnen adviseren. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt, voor een auto waarin je ontzettend veel fijne kilometers zal maken.

Jeep private en zakelijke lease

Ga je voor private lease of zakelijke lease voor een Jeep? Wij zorgen ervoor dat je een mooie nieuwe auto kunt rijden, die we in de meeste gevallen snel kunnen leveren. Bovendien komen we de auto gewoon gratis bij je voor de deur zetten, zodat je daar de deur niet voor uit hoeft en er daarna meteen in kunt gaan rijden. Het is misschien wel de makkelijkste en beste manier om een nieuwe Jeep uit te zoeken.

Hoe kunnen we je helpen?