De beste Kia lease deals op een rijtje!

Kia logo

Kia private en zakelijke lease

Kia met private lease rijden? Misschien wel de fijnste auto van het moment, dankzij de mooie modellen en de enorme betrouwbaarheid. Het zijn auto’s die bekend staan als kwalitatief uitstekend, die lekker rijden en die bovendien beschikbaar zijn in een aantal aantrekkelijke modellen. Bovendien zijn de auto’s in veel gevallen hybride of zelfs elektrisch, waardoor het zelfs niet meer nodig is om te tanken.

Het maakt private lease of zakelijke lease voor een Kia een zeer aantrekkelijke keuze. Je hoeft je geen zorgen te maken over de wegenbelasting en over de autoverzekering, net als niet over het onderhoud en de kosten voor reparaties. In plaats daarvan hoef je alleen maar zelf te tanken. Of de auto op te laden, als je kiest voor een elektrisch model van Kia om te leasen. Dat betekent dat je zelf de controle hebt over de kosten, bovenop het vaste lage bedrag per maand dat je betaalt.

Bij Leasebak zorgen we er namelijk voor dat je een private lease Kia of een zakelijk leasecontract kunt afsluiten. In de beide gevallen hoef je op voorhand de auto niet meteen af te rekenen. In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand, vanaf het moment dat je de auto gaat rijden. Zo weet je zeker dat je betaalt als je er plezier van hebt, waardoor de nieuwe Kia die je uitzoekt waarschijnlijk een stuk fijner zal aanvoelen.

Ontdek de Kia-modellen

Benieuwd naar de verschillende Kia-modellen die je kunt rijden? We zetten ze voor je op een rij:

Niro


De Kia Niro voor private lease is misschien wel de meest populaire auto van dit moment. De auto is er met een hybride of een helemaal elektrische aandrijflijn, zodat je er in de beide gevallen heel duurzaam mee kunt rijden. Het is bovendien een mooie auto om te zien, waarin je voldoende ruimte hebt om iedereen met je mee te nemen. Dat betekent dat de auto compleet in elkaar zit, zonder dat je daar aan de andere kant een hoge prijs voor betaalt.

Picanto


Zoek je een kleine en compacte auto, die je op een voordelige manier (privé) kunt leasen? Dan is de Kia Picanto een goede keuze. De auto is perfect geschikt voor in de stad, zelfs op de momenten dat er eigenlijk maar weinig plek is om te parkeren. Andersom is de auto ruim genoeg om er samen in te rijden en ervaar je als bestuurder natuurlijk de luxe en het comfort waar je naar op zoek bent.

Ceed


Rijden in een Ceed op basis van private lease? Het is een complete gezinsauto, waarin je voldoende ruimte hebt om alles en iedereen mee te nemen. Tegelijkertijd is de auto zakelijk heel representatief en kun je rekenen op een aantal mooie kleuren. Dat betekent dat je de auto behoorlijk naar je hand kan zetten, om die daarna in te richten en uit te voeren met de opties die je belangrijk vindt.

XCeed


Zoek je een cross-over van Kia? Dan is een private lease XCeed een interessante optie. Daarmee weet je zeker dat je ruimte genoeg hebt, in een auto die tegelijkertijd niet te duur hoeft te zijn. Het model houdt de twee goed in balans, zodat je zeker weet dat je een laag bedrag per maand betaalt voor een auto die aan al je wensen voldoet.

Zakelijke en private lease

Wil je gebruik maken van lease voor een Kia? Je hebt dan in principe twee mogelijkheden:

Private lease Kia


Privé een Kia leasen? Met private lease voor een Kia zorg je ervoor dat je de auto in privé kunt rijden. Je hebt geen zakelijk contract nodig, omdat je de auto gewoon op jouw naam koopt. Het grote voordeel van lease is dat je maandelijks een vast laag bedrag betaalt. Dat betekent dat je niet in eerste instantie een grote uitgave hoeft te doen. Ondertussen heb je volledige controle over de kosten, omdat je naast het leasebedrag alleen nog maar hoeft te tanken (of hoeft te laden).

Kia voor zakelijke lease


Zoek je naar zakelijke lease voor een Kia? Dat kan via een werkgever of als je werkt als ZZP’er of andere zelfstandige. Je kunt de auto leasen voor het werk dat je doet, waarvoor je een auto nodig hebt. Op die manier betaal je een vast bedrag per maand, wat je af kunt zetten tegen de extra omzet die je tijdens de auto maakt. Op die manier is het een uitstekende investering, waarbij je met een Kia kiest voor een geweldige auto.

Kia Lease

Benieuwd naar Kia lease en de mogelijkheden bij Leasebak? We hebben veel van de auto’s gewoon op voorraad, waardoor we die snel kunnen leveren. Dat betekent in de praktijk dat je weinig kosten hoeft te maken én niet lang hoeft te wachten. Je gaat gewoon per maand betalen, je hebt de keuze uit diverse modellen en meerdere uitvoeringen én je weet zeker dat je er snel plezier van hebt. Het zijn die belangrijke voordelen waarmee we ervoor zorgen dat private lease voor een Kia bij ons de beste keuze is.

Kia private en zakelijke lease

Ga je voor Kia private of zakelijke lease? Onze experts leggen je de verschillen graag uit en helpen je de auto te vinden die bij je past. Op die manier weet je zeker dat je daarmee een goede keuze maakt, voor een auto waar je met veel plezier in zal rijden.

Hoe kunnen we je helpen?