Kleine auto leasen

Meest gekozen private lease kleine leaseauto’s

Een kleine auto leasen?

We merken dat de vraag naar deze auto’s nog steeds ongekend groot is. Het produceren van deze auto’s wordt voor de meeste autofabrikanten steeds minder interessant, omdat het verschil in productiekosten tussen de kleinste en de eerstvolgende auto steeds kleiner is geworden. Ondanks dat het aanbod kleine auto’s de laatste jaren steeds verder afneemt, zijn wij erg blij dat we nog diverse kleine en tevens betaalbare auto’s mogen aanbieden op onze website. Wij streven er naar om al onze kleine lease auto’s al aan te bieden vanaf een minimum kilometrage van 5.000 per jaar. Zo blijven deze auto’s interessant voor een grote doelgroep. De populairste kleine lease auto’s van dit moment zijn: de Peugeot 108, de Kia Picanto, de Toyota Aygo en de Mitsubishi Space Star.

Een kleine auto zakelijk leasen?

Op Leasebak.nl vind je diverse kleine zakelijke lease auto’s. Zo lease je zakelijk bijvoorbeeld al een Peugeot 108 vanaf €245,- p/m o.b.v.60 maanden en 10.000 km per jaar. Ja en voor dat geld heb je al een 5-deurs auto met airconditioning. Ben je toch op zoek naar iets meer luxe en comfort, dan lease je voor slechts €20,- p/m meer, een Peugeot 108 Allure.

Zoek jij een goedkope kleine lease auto?

Mocht je nou weinig kilometers rijden, maar toch op zoek zijn naar een (extra) auto bekijk dan ons ruime aanbod aan kleine private lease auto’s. Zo lease voor slechts €199,- al een Kia Picanto o.b.v. 60 maanden en 5.000 kilometer per jaar. Deze auto is al voorzien van 5 deuren, airconditioning en cruise control. Kortom je hoeft eigenlijk nog maar het gewenste aantal kilometers en een kleur te kiezen.

Kleine elektrische auto leasen?

Wat dacht je van een Seat Mii Electric, een Skoda Citigo iV of een Renault Zoë. Op Leasebak.nl kan je al deze elektrische auto’s private leasen. Mocht je als particulier interesse hebben in een elektrische lease auto, dan kan je nu ook nog profiteren van €2.000 – €4.000 subsidie. Wees er snel bij, want de beschikbare sVoor de meest actuele voorwaarden en de beschikbaarheid van deze subsidie, verwijzen je graag naar de website van Rijksoverheid (RVO.nl) of neem contact op met een van onze lease adviseurs.

Ook voor de zakelijke rijder zijn er nog diverse elektrische auto’s met slechts 8% (in plaats van 12%) bijtelling te vinden. Zo kan je en elektrisch rijden en profiteer je nu ook nog een van een lage bijtelling.

Bekijk hier ons complete lease aanbod. Toch op zoek naar een andere auto? Wij horen het graag en gaan met veel plezier voor je aan de slag!

Hoe kunnen we je helpen?