Broekhuis lease

Broekhuis Lease maakt onderdeel uit van de Broekhuis Groep gevestigd in Harderwijk. Deze dealer holding bestaat al meer dan 85 jaar en is voornamelijk vertegenwoordigd in noord- en midden Nederland. Naast het leasen en kopen van auto’s, kunt u bij de Broekhuis Groep terecht voor onder meer: onderhoud, schadeherstel, autoverhuur en verzekeringen.

Lees meer

Keurmerken, beoordelingen en nominaties

Contactgegevens

Zuiderbreedte 36
3845 MC Harderwijk

0341 201 182

Leaseauto's van Broekhuis

Waarom leasen bij Broekhuis Lease?

Broekhuis Lease heeft naast private lease auto’s ook een grote voorraad occasion lease auto’s. Waar zij zich in het begin met name in merken zoals Ford en Opel specialiseerde, vertegenwoordigen ze nu een breed scala aan lease auto’s. Ben je dus op zoek naar bijvoorbeeld een Opel lease als particulier? Dan ben je bij Broekhuis aan het juiste adres!

Net zoals de meeste leasemaatschappijen richtte Broekhuis lease zich in eerste instantie op zakelijke lease auto’s. Maar met de toenemende populariteit van private lease, is Broekhuis begonnen zich ook op de private lease tak te focussen.

Op zoek naar een goede lease auto? Een Broekhuis auto beweegt mensen.

Waarom zou je kiezen voor een auto van Broekhuis?

  • Broekhuis Lease is erg veelzijdig wat betreft de aangeboden leasevormen (private lease, full-operational lease, netto-operational lease, financial lease, wagenparkbeheer etc.).
  • Broekhuis Lease is in het bezit van het “Keurmerk Private Lease”.
  • Met meer dan 50 vestigingen zit er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt voor onderhoud of reparatie aan jouw lease auto.
  • Broekhuis heeft een breed merkenaanbod (volume- en premium merken).
  • Broekhuis Lease heeft geschat 5000 lopende private lease contracten. Door deze aantallen deze aantallen heb je met Broekhuis een betrouwbare partner. Niet voor niets heeft Broekhuis op internet lovende reviews over hun klantenservice en aftercare.
Hoe kunnen we je helpen?