De beste Opel lease deals op een rijtje!

Opel logo

Lease Opel: zakelijk en private

Opel private lease gezocht? Een Opel met lease is de beste keuze om snel in de auto weg te rijden, zonder eerst een grote investering of uitgave te moeten doen. Het is in plaats daarvan voldoende om aan te geven welk model je graag wilt rijden. Bij Leasebak laten we je graag zien welke modellen en uitvoeringen er beschikbaar zijn. Zodat je daar de beste keuze uit maakt, voor een auto die precies bij je past.

Een private lease Opel rijd je al vanaf een paar honderd euro per maand. Zonder dat je daar eerst jaren voor hoeft te sparen en natuurlijk voor een periode die je zelf bepaalt. Wil je daar bijvoorbeeld 3, 4 of 5 jaar in rijden? Jij hebt de touwtjes in handen, zowel in de keuze voor het model en de uitvoering als voor het contract dat je gebruikt.

Dankzij private lease of zakelijke lease betaal je nog maar één vast bedrag per maand. Daarin zitten alle kosten voor het onderhoud, eventuele reparaties, de wegenbelasting en natuurlijk de autoverzekering. Jij hoeft alleen nog maar te tanken, waardoor je zelf bepaalt wat de auto je in de maand kost.

Uiteraard heb je met een private lease Opel de keuze uit een groot aantal populaire modellen. Zoals de Corsa en de Astra, net als de grotere Crossland en Grandland X. Net als de Karl en andere uitvoeringen stuk voor stuk fijne auto’s. Ideaal voor in de stad en ook goed geschikt om langere ritten mee te maken. Dankzij het uitgebreide comfort aan boord en bijvoorbeeld de hulpsystemen die je helpen in te parkeren.

Ontdek de Opel modellen

Benieuwd wat de Opel modellen allemaal te bieden hebben? Het zijn auto’s met de kenmerkende Duitse betrouwbaarheid, dus daar zal het in ieder geval niet aan liggen. Bovendien kun je rekenen op gestroomlijnde en stoere designs. De auto’s van Opel zijn herkenbaar en toch vernieuwend, waarmee het merk een geweldige balans weet te vinden. Dat geldt nu en dat geldt voor de tientallen jaren terug, waardoor een aantal van de modellen zijn uitgegroeid tot ware klassiekers:

Opel Karl

Een Opel Karl met private lease rijden? Een fijne auto die lekker compact is, zodat je daar bijvoorbeeld in de stad makkelijk mee kunt inparkeren. De makkelijkste manier om ervoor te zorgen dat er altijd plek is en je jouw vrienden kunt uitnodigen om zelf te rijden. Neem ze mee en ga een leuke avond uit. Door trots te laten zien in welke auto je nu rijdt en zonder problemen een geschikte plek te vinden.

Crossland X


Ben je met een Opel met lease op zoek naar wat meer ruimte aan boord? Dan is de Crossland X waarschijnlijk een goede keuze. Het is een auto waarin je beduidend meer ruimte hebt, al zou je dat aan de buitenkant misschien niet zeggen. Opel is erin geslaagd om de auto lekker compact te laten ogen. Zodat je daar in iedere omgeving goed mee uit de voeten kunt. En als representatieve keuze als je de Crossland X van Opel zakelijk wilt leasen.

Astra


De Astra van Opel geldt als een van de populairste modellen, dankzij meer dan 10 miljoen verkochte exemplaren. Met lease is de auto goed betaalbaar, omdat je daarvoor een vast bedrag per maand betaalt. Uiteraard kun je ondertussen gebruik maken van allerlei extra’s en zijn er interessante uitvoeringen beschikbaar. Met meer comfort en innovatieve systemen, zodat je klaar bent voor de toekomst en het ook daar niet aan zal liggen.

Corsa


Nog populairder dan de Astra is de Opel Corsa. Met meer dan 14 miljoen (!) verkochte exemplaren, waardoor de auto echt niet meer uit het straatbeeld is weg te denken. Een geweldige keuze met allerlei luxe extra’s, in een auto die aan de andere kant toch heel lekker compact is gebleven. Om vol vertrouwen door de stad te sturen en daarna ook de langere ritten op een heerlijk comfortabele manier te maken.

Grandland X


Zoek je een zakelijke leaseauto van Opel of wil je er privé voor zorgen dat je ruimte hebt om iedereen met je mee te nemen? Waar je ook voor kiest, de Grandland X is in alle gevallen een geweldige keuze. Voor een complete auto waarin het je aan niets zal ontbreken. Om op vakantie te gaan en om de dagelijkse ritten te maken, waarmee jij de vrijheid ervaart waar je in een auto naar op zoek bent.

Zakelijke en private lease

Een Opel leasen en benieuwd naar de mogelijkheden, privé of zakelijk? Je kunt gebruik maken van private lease of zakelijke lease. In de beide gevallen zijn alle kosten alvast inbegrepen, om je daarover niet druk te hoeven maken.

Met een Opel met lease weet je zeker dat je alleen nog maar hoeft te tanken. De kosten voor de wegenbelasting, autoverzekering en bijvoorbeeld onderhoud, banden en reparaties zijn allemaal inbegrepen. Niets om je druk over te maken, waardoor jij met de brandstof die je tankt zelf bepaalt wat je per maand betaalt.

Bij Leasebak maken we het je graag makkelijk om een Opel met lease te vinden. Precies de auto die je zoekt, in de uitvoering die je fijn vindt en natuurlijk met de opties die je daaraan graag wilt toevoegen. Ontdek de verschillende uitvoeringen en modellen, waarmee je eenvoudig de auto samenstelt waar jij blij van wordt. De droomauto waar je al langer naar zoekt of een fijne auto die voldoet aan alles wat je nodig hebt.

Opel lease

Enthousiast over Opel lease en benieuwd naar de mogelijkheden? Je krijgt de auto die je kiest gewoon gratis thuisbezorgd en dankzij de snelle levering kun je daar na maximaal een paar weken mee wegrijden. De snelste en makkelijkste manier om een mooie nieuwe auto te rijden, zonder dat je daar eerst jaren voor moet sparen. In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand, waarmee je steeds precies weet waar je aan toe bent. Ontdek de verschillende modellen van Opel om te leasen. Wij laten je zien wat er beschikbaar is en hoe je met private lease of zakelijke lease kiest voor de auto die je binnenkort graag wilt rijden.

Hoe kunnen we je helpen?