Over Leasebak.nl

Een leasemarkt waarin de scherpste aanbiedingen je dagelijks om de oren vliegen en de voorwaarden vaak erg van elkaar verschillen. Waar moet je nou beginnen met je vergelijk? Met die vraag in het achterhoofd ontstond het idee van leasebak.nl: één website waar voor elke leasebak dezelfde transparante voorwaarden gelden. Duidelijkheid aan de voorkant, dus geen verassing aan het einde van het contract.

Hoe we dat doen? Dat lees je hieronder!

 

De kernwaarden van leasebak.nl

Maximaal eigen risico van €300,-

Een ongeluk zit nou eenmaal in een klein hoekje. Het wordt pas echt vervelend als je op dat moment voor hoge onvoorziene kosten komt te staan. Daarom hebben de contracten via leasebak.nl altijd een maximaal eigen risico van €300,- (per schadegeval). Wel zo eerlijk vinden wij!

Geen borgbetaling

Sluit je een contract af via leasebak.nl dan betaal je in de basis geen borg. Mocht de kredietaccepatie in het geding komen, dan kan de leasemaatschappij je dit in een uiterst geval wel vragen.

Gratis thuisbezorgd

Agenda’s naast elkaar leggen om te bepalen wanneer je de auto kunt ophalen? 2 woorden: te ingewikkeld! Wij leveren de auto gewoon gratis bij jou thuis of op kantoor af. Uiteraard ben je ook altijd welkom om je leasebak op te halen bij een van de showrooms of op een van de afleverlocaties. Dan krijg je uitleg over de auto van een specialist en een bak heerlijke koffie! Misschien wel net zo fijn.

Schadevrijverklaring

Wij kunnen het ons echt niet voorstellen, maar mocht je het leasen in de toekomst nou een keer zat zijn en een auto willen kopen, dan is het wel handig dat je je schadevrije jaren mee kan nemen. Geen punt, de leasemaatschappij voorziet je graag van een zogeheten schadevrijverklaring.

Gunstige voortijdige contract beëindiging

Leasecontracten via leasebak.nl kunnen voortijdig beëindigd worden tegen een maximale afkoopsom van 40% van de resterende leasetermijnen.

Extra consumentenbescherming (private lease)

Al onze partners zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is in beginsel opgezet om de consument te beschermen. Bij Leasebak.nl gaan we toch graag nog een stapje verder. Er kunnen zich namelijk altijd vervelende situaties voordoen, waardoor het nakomen van een leaseverplichting erg last wordt. In dergelijke situaties kan de leaseovereenkomst kosteloos beëindigd worden.

Transparante voorwaarden

Wij houden net zo min van kleine lettertjes als u, daarom streven wij ernaar om zo transparant mogelijk te zijn in onze algemene voorwaarden.

Hebben we je al kunnen overtuigen?

Zoek hier je leasebak!

Hoe kunnen we je helpen?