Leasecontract overnemen

10 mei 2021

Private leasecontract overnemen Stel je voor, twee jaar geleden kwam er een unieke Ford Fiesta ST-Line private lease actie voorbij en jij dacht op dat moment die kan ik niet laten lopen.

Lees verder

Subsidie elektrische leaseauto

17 augustus 2020

Jarenlang zorgden ontwikkelingskosten, beperkte actieradiussen, de laadcapaciteit en ga zo maar door voor een (beperkte) introductie van elektrische auto’s.

Lees verder

Private lease contract kosteloos opzeggen

5 maart 2020

Als lease intermediair vinden wij het erg belangrijk dat onze klanten bij bepaalde onvoorziene gebeurtenissen extra beschermd worden. Normaliter zult u bij het voortijdig beëindigen van een private lease contract, een zogeheten “opzeggingsvergoeding” moeten betalen.

Lees verder

Occasion Lease (goedkoper kan het niet?)

5 maart 2020

De term occasion lease zegt het al: dit product betreft een lease contract o.b.v. een gebruikte auto. Leasemaatschappijen bieden regelmatig occasions aan, die in de lease kunnen worden ingezet. Dit aanbod ontstaat vaak om diverse redenen, denk hierbij aan:

Lees verder

All seasonbanden vs. winterbanden

5 maart 2020

Rijdt u in de in winter voornamelijk in Nederland, dan raden wij in de basis het all-seasonbanden product aan. Wanneer u een fanatieke wintersporter bent en/of dat u vaak in de wintermaanden in gebieden komt waar het vaak sneeuwt, dan adviseren wij om gebruik te maken van winterbanden. Beide producten zijn toe te voegen aan al onze aanbiedingen

Lees verder

Private lease en bijtelling

5 maart 2020

Hoe zit het precies met private lease en bijtelling? Betaal je die nu wel of niet? Wanneer je een auto privé least, hoef je geen bijtelling te betalen. Lease je een auto van de zaak en rijd je die ook privé, dan betaal je wel bijtelling. In dit artikel lees je meer over hoe en wanneer je de bijtelling moet betalen.

Lees verder

Meer nieuws lezen?

Dit is een test tekst

Hoe kunnen we je helpen?