De beste Skoda lease deals op een rijtje!
 • Skoda logo

  Skoda private lease of zakelijke lease

  Skoda private lease of zakelijke lease gezocht? De makkelijkste manier om binnen een paar weken in een nieuwe Skoda weg te rijden. Voor een vast bedrag per maand, waarmee je de kosten kunt spreiden en je bovendien goed weet waar je aan toe bent. Om verrassingen te voorkomen en het betaalbaar te houden. In een compacte Citigo, de fijne Fabia of de Scala die het beste van twee werelden bij elkaar brengt.

  Ontdek de mogelijkheden van Skoda leasing, zowel privé als wanneer je de auto liever zakelijk wilt rijden. Met lease, waarmee je de kosten spreidt over de periode dat je de auto wilt rijden. Bijvoorbeeld voor een periode van 4 of 5 jaar, waarna je de vrijheid hebt om weer een ander model uit te zoeken. Zodat je daar nu niet eerst lang voor hoeft te sparen. Of om je spaarrekening er niet te veel voor hoeven aan te spreken.

  Wat de reden ook is dat je een Skoda wilt leasen, wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn. Zodat je de auto voor je werk kunt rijden, snel een andere auto voor de deur hebt staan of je eindelijk kunt ervaren hoe het is om in een splinternieuw model weg te rijden. Met alle extra’s en opties of voor een vast laag bedrag per maand. Jij hebt de keuze, waarmee we je graag de touwtjes in handen geven.

  Ontdek de Citigo, Fabia en Scala

  Benieuwd naar de modellen die je kunt rijden met Skoda leasing? We zetten 3 van de populaire auto’s van het merk voor je op een rij:

  Skoda Citigo iV


  Zoek je een compact model waarmee je in de stad geweldig uit de voeten kunt? De Skoda Citigo iV is dan de beste keuze. Beschikbaar in meerdere uitvoeringen, waarmee je zelf bepaalt hoe je de auto graag wilt rijden. Jij kiest de uitvoering en bijvoorbeeld de extra’s, waarna wij ervoor zorgen dat je er vlot in weg kunt rijden. Voor in de stad en ook daarbuiten, omdat de Citigo iV van Skoda veel meer te bieden heeft dan je er in eerste instantie van zou verwachten.

  Skoda Fabia Combi  De Skoda Fabia Combi leasen? Een van de populairste modellen, al generaties lang. Dankzij een auto die ontzettend veel ruimte te bieden heeft, zonder dat je dat er aan de buitenkant van af ziet. Zowel voor jou en voor de andere passagiers, net als voor de bagage die je graag mee wilt nemen. In de Fabia die er is als een Hatchback of een Combi, zodat je altijd de auto rijdt waarin je heerlijke kilometers tegemoet wil zien.

  Skoda Scala


  
De Skoda Scala heeft ontzettend veel te bieden en is er bovendien in een aantal verschillende uitvoeringen. Voor een stoer basismodel voor een vast laag bedrag per maand of met wat meer pit om sneller weg te zijn bij het verkeerslicht. Ga je voor power of de luxe en het comfort van een business-editie? Met lease voor de Skoda Scala weet je zeker dat je een uitstekende keuze maakt.

  Zakelijke en private lease

  Zoek je Skoda lease om de auto zakelijk of juist privé te rijden? We zetten de mogelijkheden voor je op een rij:

  Zakelijke Skoda-lease


  
Op zoek naar een Skoda die je zakelijk kunt rijden, bijvoorbeeld als je zelfstandig ondernemer bent? Een uitstekende keuze, waarmee je op een representatieve manier voor de dag kunt komen. Ideaal om de kosten te spreiden en bijvoorbeeld de extra omzet die je maakt te gebruiken om de auto voordelig te rijden. Met een vast laag bedrag per maand, op basis van de zakelijke lease voor de Skoda die je graag wilt rijden.

  Private lease een Skoda


  
Privé op zoek naar een nieuwe auto, waarmee je de kosten kunt spreiden over de periode dat je die rijdt? Zorg er met private lease voor dat je geen grote investering hoeft te doen. En snel in bijvoorbeeld een nieuwe Skoda weg kunt rijden. Als nieuwe auto of als tweede model waar je naar op zoek bent. Waarbij je natuurlijk de keuze hebt uit meerdere modellen en uitvoeringen, zodat je privé de auto kunt leasen die je nodig hebt.

  Zowel zakelijk als privé helpen we je de auto te leasen die je zoekt. Een mooie nieuwe Skoda waarin je snel weg kunt rijden. Om indruk te maken op je vrienden of om zakelijk op een representatieve manier voor de dag te komen. Zonder dat je een hoge prijs betaalt, dankzij het vaste lage bedrag per maand.

  Skoda lease

  Met onze mogelijkheden voor Skoda lease voorkom je hoge kosten per maand, net als vervelende verrassingen. In plaats daarvan weet je goed waar je aan toe bent. Voor een compacte Skoda Citigo, een Fabia die al generaties lang populair is en bijvoorbeeld een Scala die alles te bieden heeft waar je in een auto naar op zoek bent.

  De auto’s van Skoda staan bekend om hun fijne comfort, goede assistentiesystemen en bijvoorbeeld de grote hoeveelheid ruimte die je aan boord hebt. Voor een bijzonder complete keuze, terwijl je daar aan de andere kant een heel scherpe prijs per maand voor betaalt. Als het beste van twee werelden, wat lease voor een Skoda een aantrekkelijke keuze maakt.

  Skoda private en zakelijke lease

  We helpen je graag op weg met Skoda lease, zowel private als zakelijk. Als je een nieuwe auto wilt rijden en daar niet in één keer een groot bedrag voor wilt betalen. Dankzij een vast laag bedrag per maand, waarmee je altijd precies weet waar je aan toe bent. En om er al binnen een paar weken in weg te rijden. Om nu alvast naar uit te kijken, zodat je binnenkort bij je vrienden langs kunt om ze jouw nieuwe Skoda te laten zien.

  Een Skoda leasen? De beste keuze voor een bijzonder complete keuze waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. Ontdek online de beschikbare uitvoeringen van dit model. Binnen twee weken beschikbaar en gratis thuisbezorgd.

 • Hoe kunnen we je helpen?