Tesla

Tesla logo

Tesla private en zakelijke lease

Tesla met private lease of zakelijke lease rijden? Het is misschien wel de populairste elektrische auto. De auto’s zijn er inmiddels meerdere jaren, maar worden nog altijd begeerd door velen. Ze zijn enthousiast over het design, over het feit dat ze elektrisch rijden en natuurlijk over de geweldige prestaties. Al die elementen tellen op tot een geweldige ervaring, die ervoor zorgt dat de auto’s zich niet laten vergelijken met andere elektrische modellen die er beschikbaar zijn.

Uiteraard kun je een Tesla zakelijk leasen als je ZZP’er bent, net als wanneer je werkt als een andere zelfstandige. En wil je de auto niet leasen als ZZP, maar daar privé gebruik van maken? Dankzij Tesla private lease is ook dat mogelijk. Bij Leasebak helpen we je de mogelijkheden op een rij te zetten, zodat je daar vervolgens een goede keuze uit kunt maken. Voor een vast laag bedrag per maand, zonder dat je op voorhand een grote uitgave moet doen.

Het populairste model is de Tesla Model 3, een auto die het beste van wat Tesla te bieden heeft bij elkaar brengt. Dat betekent dat je kunt rekenen op ultieme prestaties, zonder dat dit betekent dat je daar aan de andere kant een hoge prijs voor betaalt. De Tesla is een sportauto als het gaat om de prestaties, terwijl je kiest voor een auto waarin je met heel het gezin of anderen op een comfortabele manier kunt rijden.

Ontdek de Tesla-modellen

Ben je benieuwd naar de Tesla modellen die er beschikbaar zijn als je daar op een geweldige manier in kunt rijden? Je kunt een Tesla leasen zoals de Model 3, die daarvoor het meest geschikt is. De auto is goed betaalbaar, als nieuwste model uit de serie en bovendien een betaalbare keuze. De auto heeft voldoende ruimte voor vier volwassenen, ondanks de sportieve prestaties die meer lijken op die van een sportwagen.

Bovendien heeft de Tesla Model 3 een aantal extra’s te bieden, zoals we dat nog niet kenden van de andere modellen van het merk. Het betekent bijvoorbeeld dat je de stoelen kunt laten verwarmen en dat je kunt rekenen op LED-mistlampen. Bovendien is er een Premium Audiosysteem beschikbaar en heb je bijvoorbeeld de beschikking over Premium Connectiviteit.

Het betekent in de praktijk dat je op meer kunt rekenen dan wat je misschien gewend bent van Tesla. En wil je voor het eerst een Tesla leasen? Dankzij financial lease, zakelijke lease en private lease bepaal je zelf op welke manier je daar gebruik van wilt maken. Om het betaalbaar te houden en de kosten te spreiden, zodat je de auto op een fijne manier kunt rijden.

Zakelijke en private lease

Ben je specifiek benieuwd naar de mogelijkheden om een Tesla te leasen? Je kunt dat zakelijk doen als je werkt als ZZP’er of als andere ondernemer. En wil je er juist privé gebruik van maken, bijvoorbeeld omdat je geen eigen bedrijf hebt? Dankzij private lease heb je de mogelijkheid om er gewoon privé in te rijden, inclusief de mogelijkheid om de kosten te spreiden.

Welke vorm van leasing voor een Tesla je ook kiest, je zorgt er daarmee in ieder geval voor dat je de auto niet in één keer hoeft af te rekenen. In plaats daarvan zorg je ervoor dat je de kosten spreidt over de periode dat je de auto daadwerkelijk gaat rijden. Je begint pas met betalen als je in de auto kunt rijden, om daarna een vast laag bedrag per maand te betalen.

In de beide gevallen betaal je een vast bedrag per maand, plus de elektriciteit waarmee je de Tesla oplaadt. Je hebt geen omkijken naar de autoverzekering, wegenbelasting en bijvoorbeeld het onderhoud of eventuele reparaties. Dat betekent dat je op een overzichtelijke manier een fijne Tesla kunt rijden, om je nergens zorgen over te hoeven maken.

Private lease Tesla


Zoek je een private lease Tesla? Het is de privé-mogelijkheid. Heb je geen eigen bedrijf of wil je de auto vooral privé gaan rijden? Je kunt dan gebruik maken van private lease. Het is een contract dat je aangaat, waarmee je afspreekt dat je iedere maand een vast laag bedrag voor de auto zal betalen. Aan het eind van de looptijd kun je ervoor kiezen om de auto over te nemen, waarna je die kunt blijven gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen om de auto weer in te leveren, waarna je een andere uitzoekt.

Tesla voor zakelijke lease


Zoek je een Tesla voor zakelijke lease? Dat kan op basis van reguliere lease of financial lease. In het eerste geval heb je geen omkijken naar de wegenbelasting, verzekering en bijvoorbeeld het onderhoud. Het is een interessante keuze voor ZZP’ers, andere zelfstandigen en ondernemers. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarmee je steeds precies weet waar je aan toe bent.

Tesla Lease

Kies je voor een Tesla met lease? Het is de makkelijkste manier om de kosten te spreiden en er bovendien zo snel mogelijk in weg te kunnen rijden. Het grote voordeel is dat je pas betaalt als je ermee gaat rijden.

We kunnen je de Tesla natuurlijk snel leveren, in een aantal gevallen zelfs vanuit voorraad. Dat betekent dat je er niet lang op hoeft te wachten en in plaats daarvan alvast kunt gaan aftellen. Je kunt aftellen naar het moment waarop we de auto bij je komen afleveren, omdat je daarvoor zelf de deur niet uit hoeft. En zorg ervoor dat je daarna wat tijd vrijmaakt, omdat de kans bijna 100% is dat je er meteen in zal willen rijden.

Tesla private en zakelijke lease

Zoek je naar een Tesla met private of zakelijke lease? Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn en kunnen je daarover natuurlijk verder uitleggen. Zo zorgen we ervoor dat je goed op de hoogte bent en de juiste keuze kunt maken. Wij begrijpen wat jij belangrijk vindt en zorgen er zowel met een Tesla als andere merken voor dat je daar op een fijne manier veel veilige kilometers in kunt maken.

Hoe kunnen we je helpen?