Stap 1: Wat voor auto zoek je?
Stap 2: En in welke prijsklasse?
De beste Toyota lease deals op een rijtje!
Filteren op merk

Het Japanse merk Toyota is met een marktaandeel van ca. 10% een van de grootste autoconcerns ter wereld. Toyota is tevens eigenaar van Daihatsu en het premium merk Lexus.

En houdt zich naast de massaproductie bezig met de gevolgen van de producerende auto industrie voor het milieu. In 2019 hadden de Toyota’s de laagste gemiddelde Co2 uitstoot ter wereld.

Dat komt niet in de laatste plaatste door het ruime aanbod van hybride modellen. Zo zijn o.a. de Yaris, Corolla, C-HR en de RAV4 in een hybride uitvoering te verkrijgen.

Het grote voordeel van de Toyota’s is het feit dat je echt waar voor je geld krijgt. Upsselling is niet perse nodig, want de Toyota zijn gelijk goed uitgerust. Dit maakt de auto’s zowel geliefd bij de particulier als bij de zakelijke berijder. De afgelopen jaren deden vooral de Aygo, Yaris, de C-HR het erg goed in Nederland.

Mocht je nou als ondernemer benieuwd zijn naar wat Toyota jou kan bieden, dan raden wij aan om zeker ook eens te kijken naar ons Toyota bedrijfswagen aanbod. Misschien niet zo bekend, maar zeker wel de moeite waard!

Veel geleasede bedrijfswagens zijn de Hilux (pick-up), Proace (bestelbus) en de Proace City (bestelauto).

Hoe kunnen we je helpen?