Hoe werkt het inleveren van de auto?

Aan het einde van uw private lease contract, levert u de auto in bij de leasemaatschappij. De kilometerstand van de auto zal dan worden opgenomen en de auto zal gecheckt worden op (niet gemelde) schades. Eventuele meerkilometers en/of schades zullen vervolgens met u verrekend worden. Uw kunt het volledige innameprotocol inzien op de website van de leasemaatschappij. Het innameprotocol wordt normaliter ook meegestuurd bij het contract.

Moet ik borg betalen?

Nee, in principe vragen de aanbieders op onze website geen borg voor het aangaan van een private leasecontract. Het kan voorkomen dat de leasemaatschappij daar wel om vraagt, zodat u in ieder geval alsnog uw gewenste auto kunt rijden.

Wat houdt het acceptatieproces in?

Zodra u uw perfecte Leasebak heeft aangevraagd, zult per mail een bevestiging van ons ontvangen. Vervolgens zal de leasemaatschappij binnen 24 uur contact met u opnemen. Zij zullen de aanvraag met u doorlopen en u om de benodigde stukken voor het acceptatieproces vragen. Hierbij kunt u onder andere denken aan loonstroken, woonlasten etc. Na een toetsing en BKR check zullen zij de uitslag van de toetsing met u communiceren. Bij een positieve uitkomst zal er een leasecontract worden opgesteld en na ondertekening daarvan kan uw auto dan bestelt worden!

Is er een leeftijdsgrens om een private lease auto te kunnen leasen?

Nee, in de basis mag iedereen die in het bezit is van een geldig rijbewijs een private lease contract aangaan.

Welke documenten zijn er nodig voor het acceptatieproces van mijn private lease aanvraag?

De leasemaatschappij zal u (en indien van toepassing uw partner) tenminste om de volgende documenten vragen:
  • Een actuele loonstrook / een jaarrekening of een pensioen jaaroverzicht
  • Een bewijs van de woonlasten
  • Een kopie van uw rijbewijs

Ik heb geen vast contract, kan ik een private lease contract afsluiten?

Ja, ook zonder vast contract is het vaak mogelijk om een private lease contract af te sluiten. De leasemaatschappij kan dan wel vragen om een medecontractant/garantsteller of om een borg.
Hoe kunnen we je helpen?