Kan mijn lease auto een caravan trekken?

Ervan uitgaande dat de auto voorzien is van een trekhaak, spelen de volgende aspecten hierbij een belangrijke rol:
  • Het trekgewicht van de auto
  • Het ledig gewicht van de caravan

Kan ik een occasion leasen?

Ja, op Leasebak.nl bieden wij dagelijks diverse occasions aan. Deze kunnen meestal zowel zakelijk als privé worden geleased.

Kan ik mijn auto thuis laten afleveren?

Ja, een van de voordelen van een auto rijden via Leasebak, is het feit dat wij samen met de leasemaatschappij er altijd voor zorgen dat de auto thuis bij u wordt afgeleverd. Het is wel belangrijk dat u (de bestuurder) van de auto zelf aanwezig is op het moment van afleveren. De chauffeur mag namelijk in geen geval de sleutels bij u in de brievenbus doen. Mocht u de auto liever willen ophalen in een van de aangesloten showrooms of afhaallocaties, dan vernemen wij dit graag.

Kan ik mijn leasetarief verlagen?

Ja, een aantal leasemaatschappijen bieden de mogelijkheid, om vooraf, middels een vooruitbetaling, het maandelijkse leasetarief te verlagen. Indien dit voor uw specifieke auto/aanbieding van toepassing is, dan kunt deze mogelijkheid terugvinden in het aanvraagformulier. Belangrijke voorwaarde bij vooruitbetalingen: u mag maximaal 50% van de totale som van de leasetermijnen vooruitbetalen.

Kan ik een proefrit maken in mijn toekomstige leasebak?

Ja, mocht u graag een proefrit willen maken, dan is dat uiteraard mogelijk. U kunt dit aangeven in het opmerkingenveld van uw private lease aanvraag of d.m.v. het sturen van een email naar klantenservice@leasebak.nl

Kan ik mijn auto ook ophalen?

Ja, dat kan. Wij kunnen de auto uiteraard ook kosteloos bij u thuis afleveren. Mocht u desondanks de auto graag op willen halen, dan kan dat bij de leasemaatschappij of bij een van zijn aangesloten dealers.

Valt mijn private lease contract onder het Keurmerk Private Lease?

Ja, alle aanbieders op Leasebak.nl zijn in het bezit van het Keurmerk Private Lease en daarmee valt uw private lease contract ook onder het Keurmerk Private Lease.

Wat is er standaard opgenomen in mijn leasecontract?

De volgende onderdelen maken standaard deel uit van uw private leasecontract:
  • Reparatie, onderhoud en vervanging van banden
  • Verzekering (WA Casco)
  • Wegenbelasting
  • 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland
  • Vervangend vervoer Nederland na 72 uur.

Ik heb een klacht, waar kan ik die doorgeven?

Mocht u een klacht hebben, dan kunt u deze aan ons doorgeven via klantenservice@leasebak.nl

Kan ik een tweedehands auto private leasen?

Ja, dat kan zeker! Wij proberen een gevarieerd aanbod aan occasions samen te stellen, voor ons occasion lease product. Een van de grote voordelen: deze auto’s staan vaak snel gereed.

Wat kost private leasen?

Afhankelijk van het door u gekozen merk, de looptijd en kilometrage keuzes en de gekozen uitvoering en opties van uw auto, variëren onze private lease tarieven tussen de €180,- en €900,-

Is het private lease tarief inclusief brandstof?

Nee, uw private lease tarief is exclusief brandstof. Gelukkig zijn verder alle belangrijke onderdelen verwerkt in uw contract.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja, zodra de leasemaatschappij het ondertekende contract heeft ontvangen, gaat een wettelijke 14 dagen bedenktijd in. Binnen deze termijn kunt u de auto kosteloos annuleren. Wij verzoeken u in dat geval de annulering zo spoedig mogelijk kenbaar te maken bij de door u gekozen leasemaatschappij. Ook na de 14 dagen bedenktijd kunt u uw bestelling annuleren. In dat geval zullen daar vrijwel altijd kosten aan verbonden zijn. De hoogte van deze zogenaamde opzeggingsvergoeding kunt u terugvinden in de voorwaarden van de leasemaatschappij behorend bij uw private lease contract.
Hoe kunnen we je helpen?