Bieden jullie ook auto’s in de private lease aan?

Nou en of! Bekijk hier ons private lease aanbod: leasebak.nl/privatelease. Wij streven er naar om in 2020 het grootste private lease aanbod van Nederland te hebben.

Waar kan ik de algemene voorwaarden m.b.t. mijn leasecontract vinden?

De algemene-, aanvullende- en verzekeringsvoorwaarden worden altijd meegestuurd met u contract. Deze kunt u ook terugvinden op de website van uw leasemaatschappij. Mocht u ze niet kunnen vinden, neemt u dan gerust contact met ons op.

Kan ik een bestelwagen of bestelbus bij Leasebak leasen?

Jazeker, bekijk hier ons bedrijfswagenaanbod: leasebak.nl/bedrijfswagens

Ik ben recent begonnen met mijn onderneming, kan ik een auto leasen?

Ook voor startende ondernemers denken wij mee in mobiliteitsoplossingen. Elke situatie wordt afzonderlijk beoordeeld. De meeste leasemaatschappijen zullen in ieder geval een aanbetalingen van u verlangen.

Wat zijn de kosten van meer/minder kilometers?

De kosten/opbrengsten van meer- en/of minder kilometers zijn afhankelijk van het door u gekozen model en de bijbehorende uitvoering en staat om die reden dan ook vermeldt op uw contract.

Wanneer heb ik recht op vervangend vervoer?

Wanneer u recht heeft (na hoeveel uur) op vervangend vervoer , staat vermeldt op uw contract (uiterlijk na 72 uur).

Is het mogelijk om mijn auto professioneel te laten bestickeren?

Ja, dat is zeker mogelijk. Wij zullen het ontwerp doorsturen naar de leasemaatschappij en onze bestickeraar, vervolgens ontvangt u een grafisch voorstel op maat. Nadat u deze heeft goedgekeurd zal de auto binnen ca. 14 dagen bestickerd worden.

Kan er een trekhaak op mijn auto gemonteerd worden?

Ja, dat kan. In overleg met uw werkgever kunnen wij voor u trekhaak laten monteren.

Ik ben mijn brandstofpas kwijt, wat moet ik nu doen?

Indien u uw tankpas kwijt bent geraakt of in het geval dat deze gestolen is, belt u dan z.s.m. met uw leasemaatschappij. Op deze manier kan de pas snel geblokkeerd worden.

Kan ik een duurdere auto lease dan dat mijn leasebudget toelaat?

Afhankelijk van de afspraken met uw werkgever is dit wel of niet mogelijk. Vaak gaat dit samen met een zogeheten eigen bijdrage.

Is het mogelijk om de leaseauto aan het einde van het contract te kopen?

Mocht u de auto aan het einde van het contract (of bij een tussentijdse beëindiging) willen overnemen, geef u dit dan tijdig bij uw leasemaatschappij aan. Zij zullen de mogelijkheden verder met u bespreken.

Hoeveel bijtelling moet ik betalen?

Het bijtellingsbedrag is afhankelijk van het bijtellingspercentage i.c.m. de auto die u rijdt. Omdat dit een overheidsmaatregel betreft en deze jaarlijks wijzigt, verwijzen wij u graag door naar de website van de belastingdienst.

Betaal je bij het leasen van een occasion minder bijtelling?

Nee, ondanks de lagere aanschafprijs van een occasion betaal je niet minder bijtelling. Dit omdat de bijtelling altijd wordt berekend over de nieuwwaarde (fiscale waarde) van de auto.

Kan ik ook leasen inclusief brandstof?

Jazeker, de leasemaatschappij kan voor u een voorstel uitwerken inclusief brandstof.

Bieden jullie ook shortlease aan?

In combinatie met onze partners bieden wij ook shortlease aan. Voor vragen over shortlease neemt u hier… leasebak.nl/shortlease contact met ons op.

Waar moet ik extra op letten bij het aangaan van een zakelijk leasecontract?

Bij het aangaan van het leasecontract, adviseren wij u om op de volgende zaken te letten:
  • Duur van de overeenkomst
  • Kosten tussentijdse opzegging
  • Het toegestane aantal kilometers per jaar
  • Meer- en/of minder kilometerprijzen

Wat zijn de bijtellingspercentages van 2020?

Omdat dit een overheidsmaatregel betreft en deze jaarlijks wijzigt, verwijzen wij u graag door naar de website van de belastingdienst. Benieuwd welke regeling er voor u van toepassing is? Neem gerust contact met ons op via info[at]leasebak[dot]nl of vraag het rechtstreeks aan uw leasemaatschappij.

Wie mogen er in mijn leaseauto rijden?

Dit is afhankelijk van de overeenkomst tussen uw werkgever en de leasemaatschappij en daar bovenop afhankelijk van de afspraak tussen uw werkgever en u. Over het algemeen mogen gezinsleden altijd in uw auto rijden. Echter, de meeste leasemaatschappijen hebben hun voorwaarden dusdanig breed omschreven, dat iedereen met een geldig rijbewijs in uw auto mag rijden. Dat klinkt uiteraard erg positief, maar houdt u hierbij wel rekening met de eventuele afspraken met uw werkgever. Benieuwd welke regeling er voor u van toepassing is? Neem gerust contact met ons op via info[at]leasebak[dot]nl of vraag het rechtstreeks aan uw leasemaatschappij.

Mag ik met mijn leaseauto ook naar bestemmingen buiten Europa rijden?

Ja, mits u daar toestemming voor heeft gekregen van de leasemaatschappij. Deze goedkeuring kunt u aanvragen bij uw leasemaatschappij. Wij adviseren u dit tijdig te doen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Welke onderdelen zijn inbegrepen in mijn leasecontract?

De volgende onderdelen zijn standaard inbegrepen in uw leasecontract:
  • Reparatie en onderhoud van uw leaseauto
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Vervangend vervoer NL na 72 uur
  • WA-Casco verzekering (eigen risico max. €300,- per schadegeval)
Daarnaast kunt u uw contract verder uitbreiden met onderdelen als: vervangend vervoer Europa, brandstof, schadeverzekering inzittenden etc.

Is private lease ook mogelijk voor bedrijven?

Jazeker, ook als bedrijf kunt u gebruik maken van ons private lease aanbod. Bekijk hier ook de mogelijkheden voor uw bedrijf. #collectiviteitsregeling bedrijven.
Hoe kunnen we je helpen?